תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת הכרוב פורסים עלה כרוב את העלים הגדולים חוצים ל2.שמים ממלית הבשר בקצה אחד ומגלגלים כרולדה ושמים בסיר .באותה דרך מכינים את העלים וממלאים סיר. מתבלים ב..שליש כוס שמן. 2 כפות רסק עגבניות.כפית מלח.חופן סוכר.חצי כפית פלפל לבן.כף פפריקה. רבע כוס מיץ לימון סחוט.חצי כפית כמון. מעל מוסיפים מים שיכסו את הכרוב מגיעים לרתיחה מנמיכים להבה מכסים ומבשלים כ30 דקות אם יש צורך אפשר להוסיף מים רותחים