לןגן

פולים עם גזר וזיתים

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 22/04/2021 | 21:16
פולים עם גזר וזיתים

תקציר המתכון: זה מתכון שכל שישי חייב להכין פעם זה פולים ופעם זה חומוס גם גזר והזיתים לנגב את זה עם הלחם של שבת יחד עם הדג זה יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר תפולים אחרי שהפשירו לשים בסיר תפולים

  2. לחתוך תגזרים לעיגולים או רצועות לאורך להוסיף בסיר להוסיף גם תזיתים לפי הכמות שרוצים כמובן

  3. לפזר שמן רגיל מעל לכתוש 2 שיני שום בסיר לחתוך גמבה לקוביות להוסיף בסיר וגם כמה פרוסות של שום להוסיף בנוסף לשום הכתוש

  4. לתבל בתבלינים לפי העין אחרי ששמים תתבלינים לערבב

  5. ואז להוסיף מים שיגיע עד איפה שהפולים ושאר המצרכים מגיעים לאחר מכן לפזר מעל שמן זית לחתוך פרוסת לימון ולחתוך אותה לארבע לקצץ כוסברה יוצא מושלם

  6. במשך הבישול לערבב מידי פעם אם יש צורך להוסיף מים אז מוסיפים להשאיר רוטב כמובן...יוצא מושלם