לןגן

בשר ראש עם זיתים

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 22/04/2021 | 18:19
בשר ראש עם זיתים

תקציר המתכון: מתכון טעים מאוד יוצא מעדן... מתאים לשבתות חגים אירוח כשאני מכינה אותו מתענגים עליו מאוד...

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים תבשר ראש עם טיפה כורכום וקצת פלפל אנגלי בערך שעתיים מכניסים מידי פעם מזלג ברגע שהמזלג נכנס בקלות אפשר לכבות

  2. לאחר מכן מצננים תבשר עד שהוא מתקרר מכניסים אותו למקרר שיתקשה אחרי שהוא מתקשה חותכים אותו לקוביות

  3. שמים תקוביות של הבשר בסיר כותשים 2 שיני שום חותכים קוביות של גמבות מוסיפים לסיר מעל לפזר שמן רגיל ולהתחיל לתבל לערבב את הבשר עם התבלינים להוסיף מים שיכסה טיפה תבשר לתת לזה טיפה לרתוח ואז לפזר מעל שמן זית

  4. אחרי שהבשר מתחיל להתבשל עם התבלינים מוסיפים תזיתים מידי פעם לערבב בסוף לקצץ כוסברה ובתאבון