לןגן

בורקס מבצק שמרים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 21/04/2021 | 18:51
בורקס מבצק שמרים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תוספות

אופן הכנה

  1. לערבב לתערובת אחידה

  2. לחלק את הבצק ל-3 חלקים שווים

  3. לפתוח כל כדור לריבוע בעובי 1/2 ס"מ

  4. לחלק ל-9 ריבועים

  5. למלא כל ריבוע במילוי

  6. לסגור למשולש

  7. להדק היטב את הקצוות

  8. להבריש בחלמון + כפית חומץ

  9. לפזר שומשום

  10. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° כ-25 דקות

  11. באהבה נועם זיגדון 💞