לןגן

רוטב לקובה סלק

מאת: שירן תורג'מן, פורסם: 21/04/2021 | 15:44
רוטב לקובה סלק

תקציר המתכון: רוטב לקובה סלק חמוץ מתוק טעים במיוחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים מוסיפים את קוביות הסלק וממשיכים לטגן מוסיפים את הסוכר ומערבבים בשלב הזה כבר מוסיפים את הסלרי ורסק העגבניות מערבבים מוסיפים מים כ3/4 סיר ומיביאים לרתיחה מוסיפים מרק עוף מלח פלפל ואת מיץ הלימון רתיחה מנמיכים להבה זה השלב שכבר אפשר להכניס את הקובות ( מתכון לקובה מופיע בספר בתבשילים )