לןגן

עראייס

מאת: אורנה לביא, פורסם: 20/04/2021 | 16:24

תקציר המתכון: עראייס הוא מאכל גורמה שאני עושה משאריות בשר למיניהן. ולא רק אני, הוא נמצא בתפריטיהן של מסעדות יוקרה. הוא מבוסס על אילתורים. כלמיני בשרים וכלמיני תוספות. הנה כאן העראייס שעשיתי לפני כמה ימים. כמויות לא מדוייקות.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למרוח על הבשר שמן שומשום

  2. לטחון את חזה העוף ולקצץ בקטן כמו סלט את בשר הכבש

  3. להכין את הירקות והתבלינים כמו שרשמתי למעלה

  4. למרוח את שומן הכבש על רצפתו העבה של מחבת תימני ולהרתיח אותו

  5. להכניס את הבצל עד שיזהיב, אחריו השום והתבלינים, אחרי דקה את הבשר. לערבב כל הזמן.

  6. כשהבשר מראה סימנים טובים לעשות בדיקה ואם צריך אז תיקוני תיבול.

  7. לארגן בצלחות את העגבניות, הצנוניות והחסה, ועליהם את הבשר.

  8. בתיאבון :)