לןגן

שניצל עגל עם פפרדלה בצילי וטריאקי

מאת: דורית אלישע, פורסם: 19/04/2021 | 17:55
שניצל עגל עם פפרדלה בצילי וטריאקי

תקציר המתכון: קל להכנה וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה לרצועות רחבות ולהשרות בצ'ילי וטריאקי בווק חם להוסיף שמן זית לחתוך את הבצלים לרצועות לטגן לשקיפות להוסיף שום ורצועות דקות של גזר לטגן 5 דקות ולהוסיף פטריות חתוכות וסלרי להקפיץ 5 דקות במחבת נפרד לטגן את השניצל עם הרוטב 3 דקות כל צד ולהוסיף לווק לתבל מלח פלפל לבשל את הפסטה במי מלח לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף לווק לשפר טעמים אם יש צורך