לןגן

פסטה פנה ברוטב רוזה

מאת: אור פרץ, פורסם: 19/04/2021 | 01:16
פסטה פנה ברוטב רוזה

תקציר המתכון: קל להכנה וטעים בהגזמה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את השום מוסיפים את העגבניות חתוכות מערבבים ל2 דק

  2. מוסיפים את השמנת, הגבינה והרסק מערבבים נותנים לזה על אש הכי נמוכה ערבוב 5 דק

  3. מוסיפים את הסוכר והצ'ילי

  4. בסיר שהכנתם מראש פסטה במים חמים עם מעט שמן (שלא תדבק) מערבבים את הרוטב והפסטה וזוללים

  5. לשמנמנים שבנינו מוסיפים מלמעלה עוד פתיתי גבינה, בולגרית וצ'ילי.