תקציר המתכון: עוף עם בצל ופטריות. שילוב מנצח!
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר סוטאז' שמים שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות על להבה נמוכה. מוסיפים סילאן, כורכום ופלפל שחור, מערבבים היטב. מוסיפים פנימה את חלקי העוף .
פורסים את הפטריות ומוסיפים מעל. ממליחים ומבשלים על להבה נמוכה עד להשחמה ובישול כשעה ורבע לפחות. באמצע הבישול הופכים את כרעי העוף.
לא מוסיפים מים!!! הפטריות והעוף מפרישים מספיק נוזלים. בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️.