לןגן

דג מושט בעשבי תיבול

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 16/04/2021 | 11:02
דג מושט בעשבי תיבול

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את השמן בסיר רחב

  2. להוסיף את הכורכום והשום לחמם שתי דקות

  3. להוסיף 1/2 כוס מים

  4. לסדר את הדגים מעל הרוטב

  5. לפזר את הירק העגבניות והגמבה

  6. להוסיף עוד חצי כוס מים

  7. לתבל במלח ובמרק עוף

  8. להביא לרתיחה

  9. לבשל על אש גבוהה וסיר פתוח עד לצימצום נוזלים

  10. באהבה נועם זיגדון 💞