לןגן

נגיסי עוף פיקנטיים.

מאת: סופי טל, פורסם: 15/04/2021 | 19:12
נגיסי עוף פיקנטיים.

תקציר המתכון: נגיסי עוף פיקנטיים קלילים לארוחת צהריים או לנשנוש.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטבל את העוף טחון בפפריקה פלפל שחור כמון ואריסה מתוקה. (או לפי הטעם).

  2. לקרוץ את העוף טחון לעיגולים.

  3. לטבול בקמח עם פלפל שחור.

  4. לטבול בביצה עם מלח.

  5. לגלגל בפירורי לחם עם שומשום.

  6. להכניס למקרר לחצי שעה (לא חובה).

  7. לחמם סיר עם שמן עד להרתחה.

  8. לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.

  9. בתיאבון!!!