 
				עוף בתנור
			 
		
		
			מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/04/2021 | 17:31
		
			
				 
		
			קטגוריה: עוף,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						4  חלקי עוף כרעיים/ שוקיים
					
- 
						2  גזרים חתוכים לעיגולים
					
- 
						2  תפו"א פרוסים לפרוסות
					
- 
						2  פלפלים חריפים חתוכים לעיגולים
					
- 
						1  עגבניה חתוכה לפרוסות
					
- 
						1  בצל פרוס לפרוסות
					
- 
						1  פלפל צהוב חתוך לרצועות
					
- 
						פרוסות  לימון
					
רוטב לעוף
			
					- 
						כפית  מלח
					
- 
						3  כפות שמן זית
					
- 
						2  כפות סילאן
					
- 
						כף  מיץ לימון
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מסדרים במגש חד פעמי את העוף והירקות. 
- 
					בקערה שמים את רטבי העוף מערבבים ושופכים על העוף,  
- 
					אופים בתנור בחום של 200 מעלות כשעה או עד שהעוף והירקות מוכנים.