עוף בתנור
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/04/2021 | 17:31
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 חלקי עוף כרעיים/ שוקיים
-
2 גזרים חתוכים לעיגולים
-
2 תפו"א פרוסים לפרוסות
-
2 פלפלים חריפים חתוכים לעיגולים
-
1 עגבניה חתוכה לפרוסות
-
1 בצל פרוס לפרוסות
-
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
-
פרוסות לימון
רוטב לעוף
-
כפית מלח
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות סילאן
-
כף מיץ לימון
אופן הכנה
-
מסדרים במגש חד פעמי את העוף והירקות.
-
בקערה שמים את רטבי העוף מערבבים ושופכים על העוף,
-
אופים בתנור בחום של 200 מעלות כשעה או עד שהעוף והירקות מוכנים.