לןגן

מופלטה רכה וטעימה

מאת: שירן תורג'מן, פורסם: 15/04/2021 | 17:03
מופלטה רכה וטעימה

תקציר המתכון: מופלטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים

  2. מוסיפים מים אפשר להתחיל 2.5כוסות מים חדפ חם הבצק צריך להיות רך ונעים למגע במידה וחסר מים להוסיף

  3. לתת לבצק מנוחה של רבע שעה 20 דק לחלק לכדורים קטנים כ35 ל40 כדורים להכין קערה קטנה עם שמן לתבול כל גדור במעט שמן ולפתוח דק לחמם מחבת להניח את המופלטה הראשונה דקה וחצי ולהפוך ולהיח את השניה וכך את כל הכדורים בהצלחה