לןגן

עוגת קרמבו

מאת: כרמית וקנין, פורסם: 15/04/2021 | 15:52
עוגת קרמבו

תקציר המתכון: עוגה טעימה וקלילה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבסיס: מפרידים בין החלבונים לחלמונים מקציפים את החלבונים עם הסוכר למשך 8 דקות לאחר מיכן להוסיף את החלמונים , להמיס את השוקולד עם השמנת מתוקה

  2. לשמן תבנית ולאפות את הבסיס על 175 מעלות למשך חצי שעה

  3. אחרי שהבסיס היתקרר נכין את הקרם וניל: להקציף את השמנת המתוקה להוסיף סוכר + שמנת חמוצה ולישפוך על הבסיס

  4. להכניס להיתייצבות למקרר ל3 שעות בערך

  5. להכנת הציפוי שוקולד נמיס את השוקולד עם השמנת מתוקה והנס קפה לאחר שהעוגה יציבה וקרה נוסיף את הציפוי

  6. ושוב נכניס למקרר להיתייצבות עדיף להשאיר לילה במקרר

  7. שיהיה בהנאה ובתיאבון 😋