לןגן

קובה רכה וטעימה

מאת: שירן תורג'מן, פורסם: 15/04/2021 | 08:31
קובה רכה וטעימה

תקציר המתכון: קובה אדומה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשר: מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים את הבשר והתבלינים ומטגנים עד לאידוי הנוזלים מוסיפים את העישבי תיבול ומצננים ניתן להכין את הבשר יום לפני לקרר ולגלגל לכדורי בשר ולהקפיא יותר נוח לעבוד איתו ככה

  2. לבצק: בקערה שמים את הסולת השמן והמלח מעערבבים ומוסיפים את המים מערבבים הבצק צריך להיות רטוב אך לא דביק המים יספגו בבצק וכך הוא יהיה רך ונעים לעבודה מכסים וממתינים 20 דק בערך

  3. לרוטב: מחממים כ2 כפות שמן בסיר מטגנים את הבצל מוסיפים את הגזר והכרפס ומערבבים מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס מוסיפים את הרסק עגבניות ממלאים מים כשלושת רבעי גובה מהסיר ומביאים לרתיחה מוסיפים תיבול ואת מיץ הלימון מנמיכים את האש ומכסים בשלב הזה מגלגלים את הקובה כשכל הקובות מוכנות מכניסים לסיר מכסים ומבשלים כ25 30 דק בערך ובתאבון