לןגן

קובה אדומה רכה וטעימה

מאת: שירן תורג'מן, פורסם: 14/04/2021 | 21:41

תקציר המתכון: קובה אדומה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הבשר והתבלינים ומטגנים עד לאידוי הנוזלים מיסיפים את עישבי התיבול ומצננים

  2. מכינים את הרוטב מטגנים את הבצל מוסיפים את הגזר והכרפס ואת הסוכר מטגנים עד שהוא נמס מוסיפים את הרסק ומערבבים מוסיפים מים כשלושת רבעי מים מגובה הסיר ומביאים לרתיחה מוסיפים טיבול מנמיכים לאש נמוכה מוסיפים את מיץ הלימון ומכסים

  3. את הבשר ניתם להכין יום לפני ולעשות כדורי בשר ולהקפיא יותר נוח לעבודה

  4. בשלב הזה מכינים את הבצק מערבבים בקערה סולת עם מלח ושמן מוסיפים מים הבצק צריך להיות רך ורטוב אך לא דביק המים ניספגים והבצק נוח לעבודה מכסים כ20 דק לוקחים כדור בצק משטחים שמים בשר כמות יפה כשכל הקובות מןכנות מכניסים לסיר מכסים כל להבה נמוכה כ25 דק חצי שעה ובתאבון