לןגן

תפוחים עטופים בפילו

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/04/2021 | 16:26
תפוחים עטופים בפילו

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה מורחים דף פילו בחמאה עליו שמים דף נוסף שגם אותו מורחים בחמאה חותכים ל4 ובכל רבע שמים כף מהמלית סוגרים מכל הכיוונים ושמים כל רבע בתבנית שקעים משומנת מכינים באותה דרך את כל הגפים מורחים חמאה מעל 180 מעלות כ20 דקות בוזרים אבקת סוכר כשמצטננות