לןגן

עוגת שיבולת שועל

מאת: סופי טל, פורסם: 13/04/2021 | 14:45
עוגת שיבולת שועל

תקציר המתכון: מתכון מאוד מומלץ לכל מי שאוהב ניחוח קינמון ודבש. עוגה טעימה וממכרת מאוד לשבת עם כוס תה בבוקר או בערב. ממליצה מאוד!!!

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הקמח, שיבולת שועל,קינמון, אבקת אפיה וסוכר חום ולערבב.

  2. בקערה נפרדת לשים את הביצים, דבש, ושמן ולערבב ולהוסיף לתערובת היבשה.

  3. לשפוך את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.

  4. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 30 דק' או עד להזהבה.

  5. להוציא ולכסות במגבת עד התקררות העוגה

  6. לחתוך את העוגה לריבועים שווים.

  7. בתיאבון!