לןגן

סלט פסטה קר

מאת: לירון רבסקי, פורסם: 13/04/2021 | 14:31
סלט פסטה קר

תקציר המתכון: סלט פצצה ומשביע לכל היום 😋😋

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קודם כל חתכתי פלפלים, גמבה וזילפתי מעט שמן זית ומלח ושמתי בתנור ל15 דקות על 150 מעלות.

  2. לאחר מכן חתכתי את הירקות לחתיכות, וגם את הבולגרית.

  3. לאחר שהפלפלים מתקררים מעט מוסיפים על הירקות, וגם את הפסטה (לקחתי קצת ופשוט הוספתי אין כמות מדוייקת לפי העין😅) וגם את הגבינה להוסיף.

  4. את קוביות התיבול ערבבתי יחד עם שמן זית והוספתי מעל כל הסלט ולערבב יחד.

  5. טעיםם מאוד.. 🤤 בתיאבון