לןגן

פסטה צדפות/ קנלוני

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/04/2021 | 16:35
פסטה צדפות/ קנלוני

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למלא את הצדפים בתערובת גבינה

  2. לסדר בתבנית

  3. לשפוך את הרוטב מעל

  4. לפזר גבינה צהובה מגורדת /מוצרלה ועלי זיליקום קצוץ

  5. לכסות את התבנית בנייר כסף

  6. לאפות בחום 180°

  7. כ- 25 דקות

  8. ועוד 5 דקות נוספות ללא כיסוי

  9. בהצלחה נועם זיגדון 💞