פסטה צדפות/ קנלוני
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/04/2021 | 16:35
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*פסטה צדפות /קנלוני במילוי גבינות ופסטו*
-
1 חבילה פסטה קנלוני /צדפות גדולות
-
לבשל לפי הוראות יצרן חצי בישול
-
*למילוי*
-
100 גרם גבינה צפתית
-
150 גרם גבינת כנען
-
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
1 גביע קוטג'
-
2 כפות פסטו
-
1 ביצה
-
פלפל שחור
-
מלח
-
*לרוטב*
-
2 כפות רסק עגבניות
-
4-5 שיני שום כתוש
-
כפית אורגנו
-
2 כפות חומץ
-
2 כוסות מים
-
פלפל שחור
-
מלח
-
שמן
-
לבשל על הגז כ- 5-7 דקות
אופן הכנה
-
למלא את הצדפים בתערובת גבינה
-
לסדר בתבנית
-
לשפוך את הרוטב מעל
-
לפזר גבינה צהובה מגורדת /מוצרלה ועלי זיליקום קצוץ
-
לכסות את התבנית בנייר כסף
-
לאפות בחום 180°
-
כ- 25 דקות
-
ועוד 5 דקות נוספות ללא כיסוי
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞