פסטה צדפות/ קנלוני 
			 
		
		
			מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/04/2021 | 16:35
		
			
				
		
			קטגוריה: פסטה,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						*פסטה  צדפות /קנלוני במילוי גבינות ופסטו*
					
 
					- 
						1  חבילה פסטה קנלוני /צדפות גדולות 
					
 
					- 
						לבשל  לפי הוראות יצרן חצי בישול 
					
 
					- 
						  *למילוי*
					
 
					- 
						100  גרם גבינה צפתית 
					
 
					- 
						150  גרם גבינת כנען
					
 
					- 
						100  גרם גבינה צהובה מגורדת 
					
 
					- 
						1  גביע קוטג' 
					
 
					- 
						2  כפות פסטו 
					
 
					- 
						1  ביצה 
					
 
					- 
						פלפל  שחור 
					
 
					- 
						מלח  
					
 
					- 
						  *לרוטב*
					
 
					- 
						2  כפות רסק עגבניות 
					
 
					- 
						4-5  שיני שום כתוש
					
 
					- 
						כפית  אורגנו
					
 
					- 
						2  כפות חומץ
					
 
					- 
						2  כוסות מים 
					
 
					- 
						פלפל  שחור 
					
 
					- 
						מלח  
					
 
					- 
						שמן  
					
 
					- 
						לבשל  על הגז כ- 5-7 דקות 
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
למלא את הצדפים בתערובת גבינה 
				 
				- 
					
לסדר בתבנית 
				 
				- 
					
לשפוך את הרוטב מעל
				 
				- 
					
לפזר גבינה צהובה מגורדת /מוצרלה ועלי זיליקום קצוץ 
				 
				- 
					
לכסות את התבנית בנייר כסף 
				 
				- 
					
לאפות בחום 180° 
				 
				- 
					
כ- 25 דקות 
				 
				- 
					
ועוד 5 דקות נוספות ללא כיסוי 
				 
				- 
					
בהצלחה נועם זיגדון 💞