לןגן

קציצות הודו טחון ברוטב

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/04/2021 | 11:01
קציצות הודו טחון ברוטב

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את השום ולטגן 2 דקות

  3. להוסיף כוס מים

  4. לתבל ולבשל כ-5 דקות

  5. לכדרר את תערובת ההודו הטחון

  6. להניח בסיר

  7. לבשל כ-10 דקות - לא לגעת עד שיתפס

  8. להוסיף חצי כוס מים ומרק עוף

  9. לפזר פיטרוזליה קצוצה

  10. להביא לרתיחה

  11. לכסות את הסיר ולבשל כחצי שעה

  12. באהבה נועם זיגדון 💞