קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים את השמן והשום הכתוש בסיר רחב ושטוח מעל להבה גבוהה. אם רוצים להשתמש בפלפל חריף, מוסיפים אותו יחד עם השום.
2
מטגנים את השום טיגון קצרצר – 20 שניות, רק עד שהוא מתחיל לבעבע ומעט משנה צבע. מוסיפים את הרסק, הפפריקה והכמון ומטגנים אותם יחד כחצי דקה תוך ערבוב מתמיד.
3
מתבלים במלח, פלפל וסוכר לאיזון החמיצות ואז מוסיפים כוס וחצי מים.
4
בוחשים היטב, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 40 דקות.
5
מניחים את נתחי הדג ברוטב. אם צריך מוסיפים מעט מים (הרוטב צריך להיות בגובה של הנתחים). מבשלים על להבה נמוכה 10-15 דקות, מוסיפים מיץ לימון ומגישים.