לןגן

פסטה ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 09/04/2021 | 22:33
פסטה  ברוטב אדום

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר את הנוזל שהשארנו בצד של הפסטה ומוסיפים 2 כפות רסק עגבניות קורט מלח.קורט פפריקה.קורט פלפל שחור ומערבבים לאחר 1-2מוסיפים את הפסטה מערבבים בכף עד שהכל מתערבב היטב כ2-3דקות ומכבים את הלהבה