מטבוחה עם עגבניות ופילפלים קלוים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 09/04/2021 | 22:05
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
קולים בתנור כ8 פילפלים
-
מקלפים וחותכים לרצועות
-
מרסקים כ2 ק'ג עגבניות
-
מחממים מחבת
-
ושמים את העגבניות
-
מערבבים עד אידוי כל הנוזלים
-
מוסיפים חצי כוס שמן מערבבים
אופן הכנה
-
ומתבלים בכף פפריקה .חצי כף מלח.קורט פילפל שחור
מערבבים ומוסיפים את הפילפלים
ממשיכים כ5 דקות נוספות
לחלק לקופסאות ולהקפיא
כשרוצים מוציאים לפני