לןגן

שעועית ירוקה בתוספת תפוחי אדמה ובטטה ברוטב אדום

מאת: רחלי כהן, פורסם: 08/04/2021 | 11:58
שעועית ירוקה בתוספת תפוחי אדמה ובטטה ברוטב אדום

תקציר המתכון: מתכון קליל וטעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את התפוחי אדמה והבטטה כמו ציפס

  2. לטגן בצל עד להזהבה

  3. להוסיף את התפוחי אדמה והבטטה לתת להם כמה דקות טיגון עם הבצל

  4. להוסיף את השעועית

  5. להוסיף תבלינים

  6. ולאחר כמה דקות להוסיף את המים

  7. להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את ריכוך הירקות