לןגן

מאפה מוצרלה ועגבניות

מאת: אורית לוי, פורסם: 08/04/2021 | 11:03
מאפה מוצרלה ועגבניות

תקציר המתכון: אמאלה כמה קל ומהיר להכנה - והטעם גן עדן ♥

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את בצק העלים כל הלילה במקרר

  2. לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל (לא טורבו)

  3. לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח את הבצק עליה (אין צורך לרדד)

  4. לסמן עם סכין בעדינות פסים בשוליים בערך 2 ס''מ רוחב (לא לחתוך עד הסוף)

  5. למרוח פסטו על המלבן הפנימי (להשאיר שוליים ריקים)

  6. לסדר את המוצרלה והעגבניות, לתבל בתבלינים.

  7. לאפות 25-30 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.