תקציר המתכון: אמאלה כמה קל ומהיר להכנה - והטעם גן עדן ♥
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להפשיר את בצק העלים כל הלילה במקרר
לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל (לא טורבו)
לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח את הבצק עליה (אין צורך לרדד)
לסמן עם סכין בעדינות פסים בשוליים בערך 2 ס''מ רוחב (לא לחתוך עד הסוף)
למרוח פסטו על המלבן הפנימי (להשאיר שוליים ריקים)
לסדר את המוצרלה והעגבניות, לתבל בתבלינים.
לאפות 25-30 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.