תקציר המתכון: ללא הפרדת ביצים,טעימה וקלה💯
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לחתוך את התפוחים להניח בקערה עים האגוזים,הסוכר החום ולערבב בעזרת כף להניח בצד.
בקערה
להקציף את הביצים השלמות עים הסוכר כארבע דקות.להוסיף את השמן בזילוף ,את הקמח אבקת האפיה ואת הסוכר הוניל. ומעט מהתפוחים נוסיף לבלילה. כחופן.
את שאר התפוחים נניח בקערה.
לשמן דפנות תבנית גודל 26 .ועל התחתית להניח נייר אפיה.מי שרוצה שתשמן את כל התבנית ללא נייר אפיה.
על הבלילה שבתבנית לפזר יפה בצורה אחידה מעגלית את התפוחים והאגוזים והקינמון.
אפיה בתנור 180 מעלות תוכנית אפיה קוו למעלה קוו למטה.כ35 דקות עד ארבעים.
בגמר האפיה להניח לעוגה להיתקרר לפזר אבקת סוכר.הכי טעים להגיש עים גלידה בטעם וניל לטעמי😋🎊 שימו לב לחום התנור שלכן❤