לןגן

כדורי שוקולד תמרים ופיצוחים בציפוי היסקוויט אחון ואבקת סוכר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/04/2021 | 21:02
כדורי שוקולד תמרים ופיצוחים
 בציפוי היסקוויט אחון ואבקת סוכר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים צלוחית עם 2 כפות ביסקוויט טחון וכף אבקת סוכר מעורבבים ביידים רטובות קורצים מהעיסה ומגלגלים מצד לצד לצורת כדור טובלים בצלוחית לציפוי ושמים בסלסלת נייר באותה דרך מכינים את הכדורים מכניסים לשעה להקפאה