לןגן

עוגת הגבינה שלי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/04/2021 | 20:16
עוגת הגבינה שלי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבסיס העוגה

לציפוי

לבצק התחתית

אופן הכנה

  1. להכין מכל המרכיבית לתחתית בצק

  2. לשחם בקערה קמח, חמאה ולהערבב היטב

  3. להוסיף ביצה ומים לקבלת בצק רך ונעים.

  4. לשטח את הבצק בתבנית אפיה עגולה 26" משומנת ..

  5. הכנת מלית הגבינה:

  6. להפריד את הביצים בקערת החלמונים להוסיף חצי כוס סוכר ושאר המצרכים .

  7. את החלבונים להקציץ עם כוס סוכר לקצף יציב ..

  8. להוסיף את הקצף לקערה עם עיסת הגבינה ולקפל בעדינות...

  9. לשפוך לתבנית המרופדת בבצק התחתית

  10. לשים תבנים מים רותחים בתחתית התנור.

  11. לאפות 60 דקות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות צלזיוס. .

  12. לאחר האפיה למרוח מעל את ציפוי השמנת ולהשאיר בתנור החם עד שהעוגה תתקרר..

  13. להעביר למקרר לצינון העוגה ולהנות מהטעם הנפלא..