לןגן

בצל מקורמל ביין 🥂 הכי קל הכי טעים תוספת לסטייק, פרגית..

מאת: טוהר דרעי, פורסם: 05/04/2021 | 19:51
בצל מקורמל ביין 🥂
הכי קל הכי טעים
תוספת לסטייק, פרגית..

תקציר המתכון: תוספת לסטייק הכי טעים 👍

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חוצים את הבצל לחצי

  2. מקלפים מהקליפה

  3. מברישים ביין כ 4 כפות לחצי בצל.

  4. לתנור על טורבו 200 מעלות על שמשחים טוב טוב ונשרף בקצוות