לןגן

מאפה מימונה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/04/2021 | 19:19
מאפה מימונה

תקציר המתכון: מנהג העדה הלובית זו המימונה שלנו עם צאת חג הפסח... מאפה עמוס פירורי געגוע וזיכרונות מתוקים. ליום שאחרי חג הפסח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש וליצור בצק רך וגמיש, להניח להתפחה . אחרי שהבצק הכפיל את עצמו ליצור כמו לחמניה עגולה ולנעוץ במרכז ביצה קשה עם הקליפה ועם חתיכת בצק ליצור שני אורכים ולהניח מעל הביצה עד העיגול כמו איקס.

  2. לאפות בחום 170 מעלות צלזיוס כ- 30 דקות...