תקציר המתכון: אורז מסורתי לפסח זיכרונות מבית הוריי ז"ל
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטגן בצל קצוץ ופרסה קצוצה, להוסיף בשר כבש או חתיכות אליה, להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית חררת', להוסיף כליטר וחצי מים ולבשל כשעה, להוסיף לרוטב 2 כוסות פול ירוק, 2 כוסות אפונה, חופנים נדיבים של פטרוזיליה, כוסברה ושמיר קצוצים ו-3 כוסות אורז.. לבשל על להבה נמוכה כ-40 דקות נוספות.. בתאבון.