סלט ירקות עם חומוס, חצילים ותפוחי אדמה
מאת: עינב 🌷, פורסם: 05/04/2021 | 18:51
תקציר המתכון:
כששואלים אותי "מה את אוכלת בתור צמחונית?", אני אוהבת להכין את המנה הזאת 🤭😉😊
סלט צבעוני, טבעוני ובריא, מלא בכל טוב, שגם אוהבי בשר לא מסרבים לו...
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לשתי מנות מלאות כמו בתמונה...
-
לסלט ירקות-
-
עגבנייה
-
2 מלפפונים
-
פלפל אדום
-
פלפל צהוב
-
2 גבעולי סלרי עם העלים
-
1 כוס מלאה גרגירי חומוס מבושלים ( אני חיממתי סנפרוסט)
-
.
-
לחצילים-
-
1 חציל חתוך לקוביות גדולות
-
2 כפות שמן זית וכף שטוחה פפריקה
-
.
-
לתפוחי אדמה-
-
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לסירות (רבעים לאורך)
-
שמן זית, מלח לפי הטעם, 1/4 כפית כורכום ו-1/4 כפית פילדלפיה
-
(אפשר גם רק שמן זית ומלח)
-
* אפשר גם לחתוך הכל לקוביות... מה שאתם אוהבים, הכל הולך
אופן הכנה
-
את הסלט ירקות מתבלים בשמן זית, מלח וכמון לפי הטעם וחצי לימון
-
את החצילים והתפוחי אדמה אופים (בשתי תבניות נפרדות) על טורבו כ-45-55 דקות על 200 מעלות, עד שהם רכים
-
מרכיבים הכל יחד בצלחת
-
בתיאבון!!!