בשר וירקות בניחוח סלרי
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 04/04/2021 | 21:07
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
פורסים כק'ג בשר פילה בקר(6)
-
מחממים סיר עם 2 כפות שמן
-
צורבים את פרוסות הבשר ב2 הצדדים ומוציאים לצלחת בצד
-
חוזרים לאותו סיר ומוסיפים 1 בצל פרוס ומטגנים להזהבה קלה
-
מוסיפים רסק מ4 עגבניות טריות
-
מערבבים ומוסיפים 1 קופסא קטנה רסק עגבניות מערבבים 2-3 דקות
-
מתבלים ב5 שיני שום פרוסים.
-
כף פפריקה מתוקה. כפית פלפל שחור.כפית כמון. כף אבקת מרק (בשרי) ומוסיפים 2 כוסות מים
-
מערבבים ומוסיפים 3 גזרים רצועות.3 גבעולי סלרי רצועות
-
ו2 פלפלים אדומים רצועות.וכף סוכר
-
מערבבים .מגיעים לרתיחה
-
מנמיכים להבה ומבשלים כשעה
אופן הכנה
-
מכינים תבנית מרופדת..מסדרים את פרוסות ת הבשר באמצע ומסביב מפזרים כ15 תפוחי אדמה אדומים קטנים מעל מסדרים את הירקות מהסיר ושופכים את הרוטב על הבשר והירקות בצדדים מעל מפזרים כ10 גבעולי סלרי.מכסים בנייר כסף ולתנור 200 מעלות כשעה.מורידים את נייר הכסף ומחזירים לשעה נוספת
בתאבון