לןגן

בשר וירקות בניחוח סלרי

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 04/04/2021 | 21:07
בשר וירקות בניחוח סלרי

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים תבנית מרופדת..מסדרים את פרוסות ת הבשר באמצע ומסביב מפזרים כ15 תפוחי אדמה אדומים קטנים מעל מסדרים את הירקות מהסיר ושופכים את הרוטב על הבשר והירקות בצדדים מעל מפזרים כ10 גבעולי סלרי.מכסים בנייר כסף ולתנור 200 מעלות כשעה.מורידים את נייר הכסף ומחזירים לשעה נוספת בתאבון