לןגן

שניצל של פסח טעים פריך ולא שומני!!!!

מאת: מדי רואקי, פורסם: 02/04/2021 | 16:54
שניצל של פסח טעים פריך ולא שומני!!!!

תקציר המתכון: שניצל טעים בכל עת ובמיוחד בימי שישי בצהריים. גם בפסח לא פוסחים עליו.

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב את הביצה עם החרדל.

  2. מערבבים את הפירורית עם התבלינים.

  3. טובלים כל שניצל בתערובת הביצה ולאחר מכן הפירורית הלחם.

  4. מטגנים בשמן חם ועמוק. בהצלחה ובתאבון מדי 🌷❤️🍷🙏