לןגן

אפונה ירוקה

מאת: חן אסרף, פורסם: 02/04/2021 | 13:33
אפונה ירוקה

תקציר המתכון: תוספת שמתאימה להכל...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נטגן את הבצל עד להזהבה

  2. נוסיף את האפונה וכוס מים חמים

  3. נוסיף את התבלינים, הפטרוזילה והלימון ונביא לרתיחה

  4. לבדוק תמיד שלא צריך להוסיף מים

  5. ניתן בישול של 15 דקות באש נמוכה וסיר סגור

  6. בתאבון