תקציר המתכון: כשאמא שלי התחתנה היא לא ידעה לבשל 😅 סבתא שלה נתנה לה את המתכון המנצח הזה... אנחנו צמחונים, אז זה רק תפוחי אדמה, אבל העוף הולך פה מעולה במתכון. המתכון הכי קל שתכינו, שלא יפסיקו לשאול- איך הכנתם?!
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מטגנים את הבצל עד להשחמה יפה ( חשוב מאוד שיהיה שחום אבל לא שרוף,זה מה שייתן את הצבע)
אם הלכתם על עוף, אז עכשיו מכניסים את העוף לטיגון כ-10 דקות מכל צד עד שמשחים, ומוציאים.
מכניסים את תפוחי האדמה, ומטגנים עד שהם מזהיבים.
מעבירים הכל לתבנית חד פעמית, וממלאים במים רותחים עד ל-3/4 מגובה בתפוחי אדמה
אופים על טורבו, ב-200 מעלות כ-45 דקות אם זה רק תפוחי אדמה, או שעה וחצי, לא על טורבו, אם הוספתם את העוף.