לןגן

תפוחי אדמה אפויים- הכי קל שיש

מאת: עינב 🌷, פורסם: 02/04/2021 | 10:28
תפוחי אדמה אפויים- הכי קל שיש

תקציר המתכון: כשאמא שלי התחתנה היא לא ידעה לבשל 😅 סבתא שלה נתנה לה את המתכון המנצח הזה... אנחנו צמחונים, אז זה רק תפוחי אדמה, אבל העוף הולך פה מעולה במתכון. המתכון הכי קל שתכינו, שלא יפסיקו לשאול- איך הכנתם?!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להשחמה יפה ( חשוב מאוד שיהיה שחום אבל לא שרוף,זה מה שייתן את הצבע)

  2. אם הלכתם על עוף, אז עכשיו מכניסים את העוף לטיגון כ-10 דקות מכל צד עד שמשחים, ומוציאים.

  3. מכניסים את תפוחי האדמה, ומטגנים עד שהם מזהיבים.

  4. מעבירים הכל לתבנית חד פעמית, וממלאים במים רותחים עד ל-3/4 מגובה בתפוחי אדמה

  5. אופים על טורבו, ב-200 מעלות כ-45 דקות אם זה רק תפוחי אדמה, או שעה וחצי, לא על טורבו, אם הוספתם את העוף.