פילה סלמון בציפוי קראסט
מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 01/04/2021 | 09:34
תקציר המתכון:
מנה משגעת לחג שכולם יעופו עליה-
באחריות!
ממוצרי המותג הפרטי של רמי לוי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתח פילה סלמון טרי-כ1 ק"ג
-
ממעדניית הדגים של רמי לוי
למרינדה
-
1/2 כוס שמן זית-מותג פרטי רמי לוי
-
2 שיני שום כתושות
-
5 כפות רוטב טריאקי-מותג פרטי רמי לוי
-
2 כפות חרדל דיז'ון-מותג פרטי רמי לוי
-
כף גדושה דבש-מותג פרטי רמי לוי
-
כפית מלח
-
חצי כף פלפל שחור גרוס
-
******
לציפוי
-
1/2 כוס פיסטוקים גרוסים דק-מותג פרטי רמי לוי
-
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים דק-מותג פרטי רמי לוי
-
1/2 כוס פטרוזליה קצוצה טרייה
-
5 פרוסות לימון
לרוטב
-
4 כפות מיונז-מותג פרטי רמי לוי
-
כפית חרדל חלק-מותג פרטי רמי לוי
-
כף דבש-מותג פרטי רמי לוי
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כף פלפל שחור גרוס
-
מיץ מלימון שלם סחוט
אופן הכנה
-
את הנתח אני שוטפת במים ומנגבת בנייר סופג,מניחה בתבנית התנור על גבי נייר אפייה.
-
בקערה מערבבת את כל חומרי המרינדה ומברישה בנדיבות על הנתח
-
ומעל מפזרת את הפיסטוקים עם האגוזים והפטרוזליה ומהדקת.מעל אני שמה את פרוסות הלימון
-
ומכניסה לתנור שחומם מראש בחום 200 ל-20 דקות
-
לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב ולהגיש לצד הדג