פילה סלמון בציפוי קראסט
			 
		
		
			מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 01/04/2021 | 09:34
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				מנה משגעת לחג שכולם יעופו עליה-
באחריות!
ממוצרי המותג הפרטי של רמי לוי
			
		
		
			קטגוריה: דגים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						נתח  פילה סלמון טרי-כ1 ק"ג
					
 
					- 
						ממעדניית  הדגים של רמי לוי
					
 
			
				למרינדה
			
					- 
						1/2  כוס שמן זית-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						2  שיני שום כתושות
					
 
					- 
						5  כפות רוטב טריאקי-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						2  כפות חרדל דיז'ון-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						כף  גדושה דבש-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						כפית  מלח
					
 
					- 
						חצי  כף פלפל שחור גרוס
					
 
					- 
						  ******
					
 
			
				לציפוי
			
					- 
						1/2  כוס פיסטוקים גרוסים דק-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						1/2  כוס אגוזי מלך גרוסים דק-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						1/2  כוס פטרוזליה קצוצה טרייה
					
 
					- 
						5  פרוסות לימון
					
 
			
				לרוטב
			
					- 
						4  כפות מיונז-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						כפית  חרדל חלק-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						כף  דבש-מותג פרטי רמי לוי
					
 
					- 
						1/2  כפית מלח
					
 
					- 
						1/2  כף פלפל שחור גרוס
					
 
					- 
						מיץ  מלימון שלם סחוט
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
את הנתח אני שוטפת במים ומנגבת בנייר סופג,מניחה בתבנית התנור על גבי נייר אפייה.
				 
				- 
					
בקערה מערבבת את כל חומרי המרינדה ומברישה בנדיבות על הנתח
				 
				- 
					
ומעל מפזרת את הפיסטוקים עם האגוזים והפטרוזליה ומהדקת.מעל אני שמה את פרוסות הלימון
				 
				- 
					
ומכניסה לתנור שחומם מראש בחום 200 ל-20 דקות
				 
				- 
					
לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב ולהגיש לצד הדג