לןגן

פילה סלמון בציפוי קראסט

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 01/04/2021 | 09:34
פילה סלמון בציפוי קראסט

תקציר המתכון: מנה משגעת לחג שכולם יעופו עליה- באחריות! ממוצרי המותג הפרטי של רמי לוי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרינדה

לציפוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. את הנתח אני שוטפת במים ומנגבת בנייר סופג,מניחה בתבנית התנור על גבי נייר אפייה.

  2. בקערה מערבבת את כל חומרי המרינדה ומברישה בנדיבות על הנתח

  3. ומעל מפזרת את הפיסטוקים עם האגוזים והפטרוזליה ומהדקת.מעל אני שמה את פרוסות הלימון

  4. ומכניסה לתנור שחומם מראש בחום 200 ל-20 דקות

  5. לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב ולהגיש לצד הדג