לןגן

לביבות מטוגנות/אפויות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 31/03/2021 | 23:07
לביבות מטוגנות/אפויות

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לביבות אפויות... . .ביידים רטובות יוצרים כדורים מגלגלים מיד ליד כדי ליצור צורת לביבה ושמים בתבנית מרופדת ומשומנת מכינים באותה דרך תבנית לביבות מתיזים שמן מעל הלביבות 200 מעלות כ25/30 דקות לביבות מטוגנות .מחממים מחבת שמן ביידים רטובות קורצים מהעיסה מגלגלים מיד ליד ליצור את הלביבה ושמים במחבת מטגנים להשחמה מ2 הצדדים מכינים באותה דרך את כל הלביבות