לןגן

פולים טריים בכמון ולימון

מאת: מדי רואקי, פורסם: 30/03/2021 | 12:55
פולים טריים בכמון ולימון

תקציר המתכון: פולים טריים זה אחד הסממנים המובהקים של פסח. הכי טעים טרי!!!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את הפולים הטריים (מחלצים מהתרמילים ).

  2. מרתיחים במים ומבשלים כחצי שעה.

  3. מתבלים בכפית כמון, מיץ מלימון ומלח לפי הטעם. בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️.