לזניה כשל"פ
מאת: אור פרץ, פורסם: 29/03/2021 | 23:00
תקציר המתכון:
טעימה ברמותתת
קטגוריה: פסח,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לרוטב: 5 שיניי שום
-
1 פלפל חריף (לא חייב מי שאוהב)
-
חצי גמבה אדומה
-
4 עגבניות
-
1 רסק קטן
-
כפית וחצי סוכר
-
2 וחצי כוסות מים
-
לפי הסדר שכתבתי לחתוך לקוביות ולטגן בסוף העגבניות הסוכר והמים לערבב על אש גבוהה עד שמצטמצם
-
למלית גבינות: 2 כפיות קוטג'
-
1 ביצה טרופה
-
קרעים של פרוסה אחת של גבינה צהובה
-
(בעיקרון כל סוג גבינה שיש לכם תתאים)
אופן הכנה
-
בתבנית שוברים מצות לפי הגודל המתאים ופשוט שכבה מצות, שכבה רוטב, שכבה גבינות וכו
-
למעלה גבינה צהובה ובזיליקום לכסות בנייר כסף לתנור על 180 ל10 דק להוריד את הנייר ולאפות לעוד 5 דק