 
				פול מצרי 
			 
		
		
			מאת: נועם זיגדון, פורסם: 29/03/2021 | 16:01
		
			
				 
		
			קטגוריה: תוספות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						*פול  מצרי*
					
- 
						1/2  ק"ג פול מצרי קטן
					
- 
						מים  
					
- 
						  מלח
					
- 
						להשרות  לילה את הפול 
					
- 
						להרתיח  עם מים שעוברים את גובה הפול ומלח כשעה עד לריכוך למעוך עם מעורך פירה 
					
- 
						*תערובת  מיץ לימון*
					
- 
						5-6  לימונים סחוטים
					
- 
						כף  כמון 
					
- 
						ראש  שום כתוש 
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מוזגים לצלחת מתערובת הפול  
- 
					שופכים שמן זית  
- 
					רוטב הלימון  
- 
					מסיפים חומוס  
- 
					וביצה קשה  
- 
					ונהנים  
- 
					בתאבון נועם זיגדון 💞