פול מצרי
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 29/03/2021 | 16:01
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*פול מצרי*
-
1/2 ק"ג פול מצרי קטן
-
מים
-
מלח
-
להשרות לילה את הפול
-
להרתיח עם מים שעוברים את גובה הפול ומלח כשעה עד לריכוך למעוך עם מעורך פירה
-
*תערובת מיץ לימון*
-
5-6 לימונים סחוטים
-
כף כמון
-
ראש שום כתוש
אופן הכנה
-
מוזגים לצלחת מתערובת הפול
-
שופכים שמן זית
-
רוטב הלימון
-
מסיפים חומוס
-
וביצה קשה
-
ונהנים
-
בתאבון נועם זיגדון 💞