עוגת תפוז שוקולד ואגוזים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/03/2021 | 10:34
תקציר המתכון:
מושלמת
קטגוריה: ללא גלוטן,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מידה בכוס חדפעמי חמה
-
מקציפים 4 ביצים
-
וכוס סוכר ו1 סוכר וניל
-
מוסיפיםמבהדרגה כוס שמן.כוס מיץ תפוזים
-
2 כוסות קמח רב תכליתי תמי ו1 אבקת אפיה
-
קוצצים חצי שוקולד מריר
-
מערבבים עם חצי כוס אגוזים קצוצים ו2 כפות קורנפלור(כוס חדפעמי קרה) מוסיפים לקערה
אופן הכנה
-
משמנים תבניות אינגליש קייק/עגולה ושופכים את הבלילה
180 מעלות כ40 /45 דקות
ציפוי.מחממים במיגרוגל כ1-2 דקות
חצי שוקולד מריר.חופן סוכר ו2 כפות שמן ולערבב כשהעוגה מוכנה לצפות