תקציר המתכון: פרגיות ממולאות באורז ופיטריות.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
1.לשטוף את האורז (אפשר אורז של פסח )לסנן לשים בסיר בצל עד להזהב את האורז והשמיר ולערבב עד שהאורז כמעט מוכן .
לקחת פרגיות לשטוף ,את התערובת האורז למלא פנימה לעטוף ולסגור .
לבנתיים לקחת סיר לטגן בצל ופיטריות ,להוסיף את התבלינים
לשים את הפרגיות שהצד הפתוח כלפי פנים כדי שיסגר ולא יפתח .
ואז אחרי צריבה להוסיף שום ומים והשמיר .
ולבשל כ40 דקות עד שהפרגית פשוט רכה מאודדדד .