לןגן

לביבות תפוחי אדמה, בטטה ושברי מצות

מאת: מדי רואקי, פורסם: 28/03/2021 | 22:43
לביבות תפוחי אדמה, בטטה ושברי מצות

תקציר המתכון: מתכון של בני היקר טעימות מאוד. אי אפשר להפסיק לאכול...

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הירקות המגורדים וסוחטים את הנוזלים.

  2. מוסיפים את שברי המצות, הירק הקצוץ והתבלינים. מערבבים היטב .

  3. מחממים מעט שמן במחבת.

  4. בעזרת כף לוקחים מהתערובת ומטגנים משני הצדדים. בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️