לןגן

צלי בקר בבישול ארוך

מאת: מירי גולני, פורסם: 28/03/2021 | 10:08
צלי בקר בבישול ארוך

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אחרי הזהבת הבצל מוסיפים את הבשר לסיר סוטא'ג רחב ומטגנים אותו מכל הצדדים, מתבלים

  2. מוסיפים את שאר המצרכים לסיר וכוס מים עד כוס וחצי. מרתיחים את המים, מנימיכים את האש, לאש ממש נמוכה מאוד

  3. מבשלים כ- 7 שעות. במהלך הבישול כל הזמן הופכים את הבשר

  4. כשהבשר רך מכבים את האש. לאחר שהבשר והרוטב התקררו מכניסים ללילה למקרר

  5. בבוקר המחרת פורסים את הבשר ומבשלים ברוטב

  6. במהלך הבישול מכינים רוטב סמיך. לקערית קטנה מוסיפים קמח ומספר כפות מהרוטב. כשהתערובת מעורבבת היטב וללא גושים, מוסיפים אותה לסיר עם הבשר ומערבבים טוב שלא יווצרו גושים. ממשיכים לבשל כשעה עד שעתיים