תקציר המתכון: הנה מה שעשיתי עכשיו, באמצע הלילה, שזה זמן לא טוב לאוכל כבד, אז משהו קליל מתאים, וגם בלי הרבה עבודה כי אני מתה מעייפות.
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
חתכתי גס את הירקות, הסרדין, והוספתי לזה את הגבינה הבולגרית. עם שמן הזית של הסרדין. ועם רוטב הצ'ילי וקצת מלח ים. ערבבתי ושמתי במקרר במדף העליון.
אחרי חצי שעה של קירור שמתי הכל על השולחן ואכלתי עם מוסיקה קלסית כלשהי.
לילה טוב.