לןגן

פרוסות בשר ברוטב פיטריות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 25/03/2021 | 20:17
פרוסות בשר ברוטב פיטריות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם בסיר רחב

  2. 1/4 כוס שמן

  3. להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה לשרוף קלות בשמן כדקה ולשפוך מיד כוס מים להוסיף 6-7 שיני שום לסדר את הבשר להוסיף מים שיכסו את הבשר

  4. להוסיף פטריות שלמות או חתוכות

  5. כף מרק עוף

  6. פלפל שחור

  7. 2 גבעולי כרפס

  8. ומלח

  9. לבשל על אש גבוהה עם סיר מכוסה

  10. מוסיפים מים לפי הצורך כשעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך

  11. בהצלחה נועם זיגדון 💞