ירקות ורצועות עוף עטופים בפילו בתנור
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 25/03/2021 | 20:11
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
ירקות ורצועות עוף עטופים בפילו בתנור
-
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית
-
מוסיפים חצי בצל פרוס
-
מטגנים להזהבה
-
מוסיפים2 גזרים רצועות
-
ו1 פלפל אדום רצועות
-
מערבבים 3-4 דקות
-
מתבלים בקורט מלח.קורט פלפל לבן.קורט פפריקה מתוקה מערבבים ומוסיפים
-
200 גרם קוביות חזה עוף
-
מתובלות בתבלין"על אש"
-
מערבבים וממשיכים כ5 דקות נוספות
אופן הכנה
-
ההכנה
8 דפי פילו ושמן זית למריחה
פורסים דף פילו מורחים בשמן זית
שמים מעל דף נוסף ומורחים שמן
לוקחים מהמלית שמים בדף הפילו לא בקצה
מקפלים מהצדדים ומגלגלים כרולדה ושמים בתבנית מרופדת
מכינים באותה דרך את שאר הפילו ומורחים שמן מעל ומתחת הפילו
180 מעלות
כ20 דקות