לןגן

עוגיות קוקוס ושוקולד

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/03/2021 | 10:07
עוגיות קוקוס ושוקולד

תקציר המתכון: לפסח ולכל ימות השנה - כ''כ טעים שתכינו כפול!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב יחד את הקוקוס, אבקת סוכר, שמנת מתוקה ומלח.

  2. עם ידיים מעט רטובות לגלגל עיגולים בגודל כדור פינג פונג לצורת אליפסה.

  3. להכניס להקפאה של שעה לפחות.

  4. להמיס את השוקולד והשמנת מתוקה שנותרה במיקרו בפולסים של 30 שניות ולערבב עד המסה אחרי כל פעם.

  5. לטבול את כדורי הקוקוס שהוצאנו מההקפאה בתוך השוקולד המומס עם שני מזלגות ולהניח על רשת.

  6. לשמור במקרר על גבי צלחת עם נייר אפייה (למניעת הידבקות) עד ההגשה. ♥